Karla Ursu are 10 ani, este elevă la Școala gimnazială ”Titu Maiorescu” din Iași, practică gimnastică și fitness-culturism dar mai ales iubește muzica, având o afinitate specială pentru muzica populară.

 

Articol preluat de la RADIO ROMANIA IAŞI (2018)

 

Drumul său în viață dar și în cariera pe care și-o dorește ca artistă de muzică populară autentică este călăuzit, cu grijă și multă dragoste, de tatăl său Ciprian Ursu, care ne-a încântat cu prestațiile sale excelente în cadrul echipei de rugby a Iașului, Politehnica Agronomia Iași.

La doar 10 ani, Karla Ursu reușește să-și conștientizeze atuurile și să-și dezvolte calități, pe care unii dintre noi fie nu le avem, fie le descoperim mult prea târziu.

Cariera sa muzicală include deja o serie de reușite notabile, culminând cu locul I la prestigiosul festival internațional Maria Tănase de la Craiova, de asemenea primul loc la festivalurile internaționale ”Maramureșul și prietenii” și ”Ivano Frankivsk” din Ucraina.

 

Vezi articolul complet aici

 

Pentru mai multe despre aceasta Valoare a Romaniei, vezi si Karla Ursu pe Facebook

 

 

 

 

 

 

Acum un an preluare articol <<Karla Ursu are 10 ani, este elevă la Școala gimnazială ”Titu Maiorescu” din Iași, practică gimnastică și fitness-culturism si are o afinitate specială pentru muzica populară>>

16 decembrie 2019
Simona Halep, numărul trei mondial, este de neoprit la Australian Open. Românca s-a calificat, miercuri, în semifinalele turneului de la Melbourne, după ce a dispus în două seturi de estoniana Anett Kontaveit