Bugetarul X. O mărturie sinceră despre munca la stat

Tudor Biaciu are 40 de ani și pe ultimii 15 i-a petrecut prin agenții și ministere, ca funcționar public cu grad superior.

Jos palaria Recorder, ma bucur ca aia 5 dolari care ii dau catre voi la Patreon, mentin acest jurnalism impartial.
 
Baiat destept, de d-astia avem nevoie la conducere. Are tupeu sa se ia cu ei. Respect
 
Ca unul care a fost în aceeași situație cu el (tot șef serviciu, dar la un nivel mai mic), pot depune mărturie că e taman așa. Toate rapoartele făcute de mine către ordonatorul de credit despre angajări fictive au fost ignorate. Iar managerul instituției a luat 9.80 la evaluare în anul în care mi-am dat demisia, în loc de 10.00, ca până atunci. Și vorbim despre o instituție de rang județean! Trăim încă într-un sistem feudal, cu investituri de tip suzeran-vasal. La toate nivelurile! Vindecare nu există, mă tem.
 
incredibilă mărturia lui Biaciu, maxim respect pentru tine, Tudore! Recorder...până-n pânzele albe, înainte!

 

  Recorder  -  299 K de abonați
Tudor Biaciu are 40 de ani și pe ultimii 15 i-a petrecut prin agenții și ministere, ca funcționar public cu grad superior.
Recorder este o publicație online construită de o echipă de jurnaliști în jurul acestor principii: jurnalism onest, făcut cu pasiune și pus în serviciul public.
Puteți susține proiectul Recorder printr-o donație aici https://recorder.ro/sustine/​ sau aici www.patreon.com/recorder
Mai multe clipuri produse de noi sunt pe: site: https://www.recorder.ro​ pagina de Facebook https://www.facebook.com/myrecorder/​ contul de Instagram https://www.instagram.com/recorder.ro/

Adevarul spus sincer din interiorul sistemului bugetar

22 februarie 2021
Simona Halep, numărul trei mondial, este de neoprit la Australian Open. Românca s-a calificat, miercuri, în semifinalele turneului de la Melbourne, după ce a dispus în două seturi de estoniana Anett Kontaveit