Daria Stefan (17 ani, Bucuresti) a susținut pe Coasta de Azur, la Barcelona si la Milano, mai multe spectacole de prezentare ale primului sau album de jazz "A taste of jazz"

 

Daria Stefan, imediat după lansarea albumului tânăra artista a avut ocazia sa susțină mai multe spectacole de prezentare pe Coasta de Azur, dar si la Milano si Barcelona.

Pe 17 Iulie a.c. Daria a susținut un spectacol la Nisa intr-o locație deosebita, Forumul Jorge Francois unde a incantat publicul cu piese din repertoriul Ellei Fitzgerald, Doris Day, Frank Sinatra, Peggy Lee si Sarah Vaughan.

De asemenea a susținut mai multe recitaluri private atât la Milano cât și la Barcelona, cu aceasta ocazie a cunoscut mai multe personalități din domeniul artistic.

Dacă doriți sa o ascultați, dar și susține in activitatea muzicală, o puteți găsi aici:

Daria Stefan este o tânăra artista de 17 ani, eleva la secția de jazz-muzica ușoară a Colegiului Național de Muzica Dinu Lipatti. In aceasta primăvara și-a lansat primul sau album de jazz - A taste of Jazz.

1. Daria Stefan 'Jurnal de călătorie!, Nisa…un vis împlinit!❤️ with Chef LeChat & Association Culturelle Artistique Maiart, Juan-Les-Pins, Provence-Alpes-Cote D'Azur, France'

2. Daria Stefan 'Jurnal de calatorie! #Monaco - prima zi!, with Chef LeChat & Association Culturelle Artistique Maiart, Monte-Carlo, Monaco'


3. Daria Stefan '#Monaco cu Chef LeChat și Association Culturelle Artistique Maiart, Monte-Carlo, Monaco'


4. Daria Stefan 'Cand realitatea bate orice vis …. Ready for party !, #privateparty'


5. Daria Stefan 'Vacanța…mare…soare și #Monaco !🌹, Vacanța frumoasa și vouă !❤️, Monaco , Principauté De Monaco'


6. Daria Stefan 'O seara perfecta!!!!😘🌹, O organizare de nota 10!❤️, Concert “A taste of jazz”…Behind  the scene!!!🥰, Forum Jorge François'


7. Daria Stefan 'Orice spectacol reușit se termina cu o petrecere pe măsura!🥰😘 E minunat sa cunoști oameni deosebiți si sa câștigi noi prieteni!❤️, After #party la o locație de vis !🥂🌴🎈, Châteauneuf-Grasse'


8. Daria Stefan 'Coasta de Azur este superba’🤩, O locație de vis…Port Grimaud ❤️'


9. Daria Stefan 'Carpe diem !!!🤩 Milano un loc de vis pe care nu îl poți rata!❤️'


10. Daria Stefan 'Un loc care mi-a placut maxim…Milano!🤩'

 

 

11. Daria Stefan 'Un oraș de vis…#Barcelona!❤️ - Nu credeam ca îmi va plăcea așa mult!❤️'

 

Daria Stefan (17 ani, Bucuresti) a susținut in Franta, Spania si Italia mai multe spectacole de prezentare ale primului sau album de jazz "A taste of jazz"

02 august 2021