Daria Stefan a participat la numeroase concursuri, festivaluri și evenimente culturale, unde a reușit să dea o interpretare cu totul specială unor melodii foarte cunoscute din folclorul românesc. 

 

Născută în data de 01.05.2004, Daria Ștefan deja are un CV foarte bogat în realizări de natură muzicală.  Începând cu vârsta de 6 ani, a început sa cânte, iar la 9 ani a început sa ia lecții de canto cu compozitorul și dirijorul Marius Țeicu. Ulterior a fost eleva interpretei si compozitoarei Viorela Filip (la Școala de Artă București).     Daria Stefan a participat la numeroase concursuri, festivaluri și evenimente culturale, unde a reușit să dea o interpretare cu totul specială unor melodii foarte cunoscute din folclorul românesc.

 

 

Felicitari Mihaela Olaru pentru profesionalismul dovedit, atat ca realizare a interviului, dar si ca montaj ulterior facut. E de luat exemplu pentru multi care din exces de zel, ca sa le iasa "perfect", dovedesc in fapt si regia excesiva ce sta la baza a ceea ce fac. ... Daria Stefan iti multumesc. Ai fost exact asa cum te stiu. In primul rand sincera si "nesofisticata" si normala. Felicitari!https://www.facebook.com/watch?v=288535583207998

MINUNAT! O minunatie de interviu! Am apreciat mult cand ai declara ca crezi ca DARUL ACESTA IL AI DE LA DUMNEZEU! Mi-a placut cand d-na Mihaela Olaru ti-a zis :"TU ESTI O MINUNE!"Cu adevarat esti o MINUNE! FELICITARI PARINTILOR CA ITI SUNT ALATURI! 🤗
 
Fantastic interview Daria I'm proud of you congratulations
 
Aw😍👌que genial entrevista👍👍👍Felicitaciones hermosa Daria💘🌺😘

 

Daria Ștefan are un bogat repertoriu național și internațional
Interviu inspirat, profesional realizat, moderator: Mihaela Olaru (ian. 2022)

03 ianuarie 2022
Pentru prima dată în România, o mumie egipteană veritabilă, veche de peste 2000 de ani, a fost scanată cu un computer tomograf.