Oul este un superaliment, o sursă extrem de accesibilă de proteine, ușor de găsit și de gătit.

Fiecare ou de dimensiune medie are 750 - 800 mg de calciu, iar pe langa acesta si magneziu, fier, sulf, fosfor, sodiu, potasiu, aluminiu, zinc, gelatina, colagen. Mai mult, coaja de ou contine 27 de microelemente ce pot fi absorbite de organism.

 

...

Informații prețioase ptr sănătate,fiind o persoană care sunt prietena cu medicina naturistă si viața trăită ușor frumos si bine fără complicatii va ascult cu mare interes 🤔😘!!Odată pe an fac aceasta cură cu 30 de coji de ls gaini crescute in curte la tara,3 lamaii cu coaja spălate bine si 400 g miere poliflora ,cate o lingură in fiecare dimineata!!!Felicitări pentru videoclip si multam fain intregii echipe!!!!
 
Bună ziua! D-mă dragă eu fac în fiecare an cura asta și nu mă răcesc niciodată iarnă și le pun și fetelor în lapte și se simt ffff bn recomand și altor persoane ❤😗😗🤗👍!.
 
6
 

De ce nu trebuie să aruncăm cojile de ou? 
Beneficiile acestora pentru sănătate și nu numai

20 februarie 2021
Simona Halep, numărul trei mondial, este de neoprit la Australian Open. Românca s-a calificat, miercuri, în semifinalele turneului de la Melbourne, după ce a dispus în două seturi de estoniana Anett Kontaveit