Marcel Vela, atacuri dure la Raed Arafat în timpul videoconferinței cu prefecții: ”Nu, nu vă permit să continuați. Ce ați făcut timp de 20 de ani? Nu-mi răspundeți, că știu ce ați făcut. De ce nu ați angajat piloți SMURD?”

 

În timpul videoconferinței cu prefecții pe care a organizat-o în ultima zi din an, ministrul de Interne Marcel Vela l-a atacat dur pe secretarul de stat Raed Arafat, în prezența acestuia, pornind de la cazul unui copil din provincie care a avut nevoie de transportul aerian nocturn al SMURD, însă acesta nu a fost posibil.

 

Vela a început dialogul cu Arafat întrebându-l de ce elicopterele SMURD nu se pot deplasa și în timpul nopții, cu excepția celor din Târgu Mureș și București. Secretarul de stat a răspuns că nu există suficient personal de zbor, după ce, inițial, Vela nu l-a lăsat să intervină peste întrebările pe care ministrul le lansa în rafală.

 

Vezi aici si aici 

 

Scandal uriaş între Marcel Vela şi Raed Arafat

A fost un schimb dur de replici între ministrul Marcel Vela și Raed Arafat. Ministrul l-a acuzat pe șeful DSU că SMURD are un PR grozav, dar oamenii mor.

 

Ion Marcel Vela este un senator român, ales în 2016. Din 4 noiembrie 2019 face parte din cabinetul Orban ca ministru al Afacerilor Interne.  Wikipedia
 
Născut: 2 iunie 1963 (vârsta 56 de ani),  Comuna Armeniș
Funcție: Senator al României din 2016

Marcel Vela, atacuri dure la Raed Arafat ”Ce ați făcut timp de 20 de ani? De ce nu ați angajat piloți SMURD?”

01 ianuarie 2020
Marcel Vela a tăiat în carne vie în ultima zi din an. În videoconferinţa din această dimineaţă l-a demis pe șeful poliției din Vâlcea și i-a certat pe toți ceilalţi sefi de structuri din județ