Martina Meola a inceput sa se joace de la varsta de 4 ani cu un pian de jucarie. La 5 ani a primit primul ei pian, electric.
Incepand de la 6 ani, odata cu primele ei aparitii in public, a uimit si a ridicat in picioare publicul care adesea o aplauda minute in sir!
Aparitiile ei de pana acum, la ed. 12, (2022) a Concursului Romanii au talent, au devenit adevarate spectacole senzationale pentru public, juriu si telespectatori. Iata de ce nu-i intamplator ca Martina Meola  a fost calificata ca prima optiune a publicului votant pentru Finala din 27 mai 2022.
Dacă ar câștiga Marele Premiu, cu banii primiți, Martina ar ajuta Școala ei de muzica Școala de Arte „Alexei Stârcea” ca să facă o scenă mai frumoasă. Ar da bani și pentru Filarmonica Națională din Chișinău intrucat aceasta a ars.

  Ceva Deosebit -  Martina Meola (prof. Irina Bogataia), 9 ani,, semifinala RAT 2022, de la 6 ani pana-n prezent
 
"Martina Meola, un copil cu un talent iesit din comun, calificat pentru Finala Romanii au talent - 2022 Chisinau, Școala de Arte „Alexei Stârcea”, profesor pian Irina Bogataia"

 

Constantin Andronic - Tinelcopil fenomen! m-au trecut fiorii cand am ascultat pe telefon inca, in reluare!!!

Felicitări Martina mult succes în continuare!
Din punctul meu de vedere esti câștigătoarea. Nu te poate egala nimeni. Ești un geniu!!!
Felicitari parintilor ca au adus pe lume asa copil talentat Martina e un super star succes incredibil dar adevarat
Wow ....9 ani ... superrrrrrrr!
FELICITĂRI ! ##
Offfff chiar nu am cuvinte pt frumusetea aceasta de ingeras pt ca are atata talent in cat nu pot sa gasesc un cuvant mai potrivit sau mai pe masura ca sa il pot compara ,este un diamant frumos inca in slefuire este fermecatoare la pian este in lumea ei! Bravo ingeras frumos tie si parintilor ce ti-au dat viata.
Va Multumim Mult din tot sufletul

 

Martina Meola, aparitii de senzatie la Romanii au talent, ed. 12 (2022)

19 mai 2022
Pentru prima dată în România, o mumie egipteană veritabilă, veche de peste 2000 de ani, a fost scanată cu un computer tomograf.