"... ANPC se remarcase în ultimele săptămâni printr-o serie de acțiuni și amenzi aplicate unor mari retaileri, unei bănci, unor hoteluri, totul culminând de Black Friday când Protecția Consumatorului a amendat zeci de firme, inclusiv cel mai mare retailer online, după ce în prealabil a anunțat că a înființat „Comandamentul Special Black Friday”.  Vicepreședintele Mihai Culeafa a coordonat, împreună cu directorul general al ANPC Paul Anghel, acţiunile de control derulate în ultima perioadă, scrie Agerpres."

Înainte de a fi numit în fruntea ANPC, Claudiu Dolot avea experiență în domeniul bancar și fusese numit în funcție tot de premierul Florin Cîțu.  Claudiu Dolot este înlocuit temporar în funcția de la ANPC de Mihai Culeafa, vicepreședinte al instituției. Mihai Culeafa exercită atribuțiile funcției de președinte al ANPC până la numirea conducătorului Autorității în condițiile legii, scrie în decizia premierului.

ANPC se remarcase în ultimele săptămâni printr-o serie de acțiuni și amenzi aplicate unor mari retaileri, unei bănci, unor hoteluri, totul culminând de Black Friday când Protecția Consumatorului a amendat zeci de firme, inclusiv cel mai mare retailer online, după ce în prealabil a anunțat că a înființat „Comandamentul Special Black Friday”.  Vicepreședintele Mihai Culeafa a coordonat, împreună cu directorul general al ANPC Paul Anghel, acţiunile de control derulate în ultima perioadă, scrie Agerpres.

 

Premierul Citu ... desi demis si in cadere libera de credibilitate, 
vrea sa arate ca mai are putere. 
Șeful Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorului a fost demis

19 noiembrie 2021
Simona Halep, numărul trei mondial, este de neoprit la Australian Open. Românca s-a calificat, miercuri, în semifinalele turneului de la Melbourne, după ce a dispus în două seturi de estoniana Anett Kontaveit