Un păduche ce se hrănește cu sângele revoluției. Gelu Voican Voiculescu, 200.000 de euro datorii la stat

 

Gelu Voican Voiculescu este una dintre cele mai controversate figuri ale Revoluției din 1989. Apărut de nicăieri, ajunge în preajma lui Ion Iliescu, iar când acesta ia puterea în data de 22 decembrie, Gelu Voican ajunge vicepremier în primul guvern al Frontului Salvării Naționale.

 

De atunci, acesta a trăit în preajma lui Ion Iliescu, ocupând poziția de senator PSD, ambasador, efectiv trăind de pe urma acelor evenimente tulburi din decembrie 1989. În ultimii 30 de ani a fost un privilegiat , acumulând datorii la stat de aproape 200.000 de euro, conform Ziare.com, din cauză că nu-și plătește chiria pe imensa vilă de protocol pe care o ocupă în carrtierul Primăverii.

 

Regia patrimoniului de stat (RAPPS) l-a dat în judecată, deschizând două procese împotriva fostului deminitar, cerând chirii restante și penalități de neplată a acesteia în valoare de 200.000. Regia a câștigat ambele procese în prima instanță, Gelu Voican Voiculescu făcând apel. Acesta nu vrea să se mute, ocupând abuziv o vilă aflată în proprietatea statului, conform Ziare.com.

 

Gelu Voican Voiculescu a fost pus sub acuzare în Dosarul Revoluției, fiind judecat pentru crime împotriva umanității alături de fostul președinte Ion Iliescu. - vezi articolul complet aici

 

 

Un păduche ce se hrănește cu sângele revoluției - Gelu Voican Voiculescu

23 decembrie 2019
Intr-un "ocean" de mediocritate iata ca mai exista si umor de calitate in Romania - Mircea Bravo